100 g sviesto,
60 g juodojo šokolado,
3 kiaušiniai,
100 g cukraus,
šaukštas medaus,
100 g miltų,
30 g kakavos miltelių.
60 g juodojo šokolado,
3 kiaušiniai,
100 g cukraus,
šaukštas medaus,
100 g miltų,
30 g kakavos miltelių.
GAMINIMAS:
Ant vidutinio kaitrumo ugnies ištirpinkite
sviestą (šiek tiek pasilikite formelėms ištepti), kol švelniai
peruduos. Nuimkite nuo ugnies ir palikite kelioms minutėms atvėsti.
Suberkite sulaužytą šokoladą ir maišykite, kol mišinys taps vientisas.
Išplakite kiaušinius, cukrų ir medų, kol plakinys taps šviesus ir
kreminis.
Plakdami įmaišykite 1/2 paruošto šokolado mišinio. Atsargiai suberkite miltus ir kakavą, o tuomet supilkite likusį šokolado mišinį ir gerai išmaišykite. Tešlą išpilstykite į sviestu išteptas kepimo formeles, jas šaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą